Macro Iphone 13

Huomaat objektiivin vaihtuvan, kun näkymä muuttuu laajakulmakamerasta ultralaajakulmakameraan, mutta Apple rajaa kuvan automaattisesti, jotta et menetä rajausta. Lisäksi molemmissa malleissa on ProRes, joka on edistynyt videokoodekki. Valoisampi puoli on, että näiden puhelimien kuvan ja videoiden laatu on samanlainen kuin ammattikameroiden. Pidä macro iphone 13 makro pois päältä, jos haluat tarkentaa manuaalisesti lähellä olevaan kohteeseen. Honor Nokia. Pieni ja joustava objektiivi mm makroobjektiivilla. Löytyy seuraavista kategorioista: iPhone » Yleiset lisävarusteet » Valokuva ja elokuvataide » Objektiivi ja suodatin.

Kaikki nämä uskomattomat makrokuvat on otettu iPhone 13 Prolla

The dual-camera system on iPhone 13 and iPhone 13 mini represents a massive leap in camera macro iphone 13, with a Wide camera featuring the biggest sensor ever in an iPhone dual-camera system, a custom-designed Ultra Wide camera, and sensor-shift optical image stabilization. Battery life varies by use and many other factors; macro iphone 13 results will vary. Tätä ei kuitenkaan voi mitenkään estää, jos otat makrokuvia, mutta se voidaan estää videotilassa ottamalla kameran lukitustila käyttöön. Markus Lehtiniitty Julkaistu Related Posts IT Info Etelä-Korea lykkää toistaiseksi avaruusraketin laukaisua teknisen häiriön vuoksi Etelä-Korea lykkäsi keskiviikkona kotimaisen avaruusraketin Nurin laukaisua, koska hapetussäiliössä oleva anturi osoitti epäsäännöllisyyksiä, vain päivä ennen suunniteltua nousua. Lopuksi tieto syväterävyyden luomisesta kameran aukon avulla on välttämätöntä, jos haluat tehdä upeita makrokuvia.

macro iphone 13

Miten ottaa makrokuvia iPhone 13: lla, iPhone 12: lla tai iPhone 11: llä

Oikeiden makrokuvien saamiseksi sinun on tiedettävä ja ymmärrettävä, mitä makrokuvaus tarkoittaa. Images in this article. Muista minut. Navigation in Apple Maps displayed on iPhone 13 Pro. Siitä voi olla paljon hyötyä napsauttaessasi muotokuvia ystävistäsi, perheestäsi ja lemmikkieläimistäsi. Makroominaisuutta laajennetaan myös videotilassa, hidastuksessa ja timelapsessa. The Ultra Wide lens design and autofocus capabilities, along with software integration, enable macro photography on iPhone 13 Pro and iPhone 13 Pro Max.

hp 6dx60av

Makrokameratilan vaihtaminen iPhonessa 13, iPhone 12 tai iPhone 11 – FI Atsit

Kaikki artikkelit Arvostelut. Vieritä alaspäin, kunnes näet automaattisen makron vaihtoehdon. Focus peaking korostaa tarkennetun osan kuvasta, ruudukko auttaa asemoimaan kohteen kuvaan ja histogrammi kertoo valotuksesta. The iPhone 13 Pro in sierra blue, graphite, gold, silver, and the all-new alpine green. Ei varastossa, viikkoa. Etkö Object Linking and Embedding vielä rekisteröitynyt?

Kuinka käyttää makrotilaa iPhone 13 Pro Maxissa –

Tämä mini kehystämättömät harmaasuodin on suunniteltu erityisesti langattomia elokuvantekijät jotta voit laskea valotusajan elokuva tasolle. Teknologian jättiläisen yksikkö Display lopetti tässä kuussa televisioiden LCD-paneelien valmistuksen hintojen laskun vuoksi ja kiinalaisten paneelivalmistajien kilpailun aiheuttaman tarjonnan Read more…. Vallankumouksellinen mahdollisuus yhdistää molemmat suodattimet yhdeksi täydellisellä valonhallinnalla ja lisätä samalla valokuviin pehmeä, enkelimäinen ja luova ilme. Makrokuvaus voidaan määritellä tekniikaksi, jolla kuvataan lähikuvaa pieniä kohteita, mukaan lukien hyönteiset, hyönteiset ja kukat. Navigation in Apple Maps displayed on iPhone 13 Pro.