Macbook Pro M1 Hub

Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Copy link. Vankka telakointiasema, jossa on 11 erittäin suorituskykyistä porttia ja jopa W: n latausteho. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Jopa 3 USB-A-laitteen esim.

Virta ja kaapelit

Se on yhteensopiva Windows- ja Mac OS X-tietokoneiden kanssa. Telakointiasema, jonka avulla voit helposti muuttaa kannettavan tietokoneen tehokkaaksi työasemaksi. Jopa 90 W:n telakointiasema, joka on suunniteltu tilanteisiin, joissa nopeus ja suorituskyky ovat erittäin tärkeitä. Tutustu uusimpaan tapaan laajentaa tietokoneesi yhteyksiä. Tuotesuodattimilla voit macbook pro m1 hub näytettäviä tuotteita tuoteominaisuuksien ja muiden rajaimien, kuten saatavuuden tai alennuksen mukaan. Yhdistetään USB-C: n kautta.

macbook pro m1 hub

Compare Color

Laajenna työtilaa töissä, koulussa tai kotona keskittimellä, joka tarjoaa laajan yhteensopivuuden kannettavien tietokoneiden kanssa. Alogic , tarjoaa paljon ylimääräisiä portteja ja sillä on 65 W: n suorituskyky. Tector ei Object Linking and Embedding vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Keskitin, joka tarjoaa sinulle täydellisen työaseman jopa 11 portilla. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. USB-C-keskitin, jossa on kaikki tehokkaaseen työpäivään tarvitsemasi portit. Rapoo mini yhdistää 7 laitetta ja ladata USB-C-laitteesi samanaikaisesti.

logitech 300

Baseus Macbook Pro 7-in-1 Universal Serial Bus Type C hub adapteri HDMI RJ45 SD MicroSD

Haku: Hakumenettely. Alogic DX3 tukee kolmoisnäyttöä, tarjoaa paljon ylimääräisiä portteja ja W: n läpäisykyvyn. Keskittimessä on useita uusia portteja, jotta voit liittää macbook pro m1 hub tai muistikortin laitteeseen. Elgato Thunderbolt 3 -telakan avulla voit liittää kaiken tietokoneeseen kerralla. Maksut verkkokaupassa tulevat perille välittömästi, kun palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Keskitin, joka tarjoaa sinulle täydellisen työaseman jopa 11 portilla.

HUBit ja kaapelit | Apple lisävarusteet | Tector

Tämä tyylikäs ja kestävä kannettava teline, jossa on integroitu Universal Serial Bus-A-keskitin, on valmistettu mini. Tämä mahdollistaa ulkoisen kiintolevyn, tulostimen ja hiiren yhdistämisen samanaikaisesti. Elektroninen posti Tilaa. Yritys Myymälät, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Sopii sekä Macille että PC: lle.