Macbook Pro Kovalevyn Tyhjennys

Lisäksi voit halutessasi pudottaa Time Machine -varmuuskopion uudelleen, vaikka en suosittele sitä, koska tämä myös kaataa osan kyseisestä ”roskista” tai kansioista, joista olet aiemmin tehnyt kopion ulkoiselle kiintolevylle. Julkaisupäivämäärä: Tätä muotoa ei tule jakaa, mennään. Älä huoli! Merkkien enimmäismäärä on

10 tapaa vapauttaa levytilaa Mac-kiintolevylle

Kuten aiemmin todettiin, MacBook Pron tehdasasetusten palauttaminen on hieman monimutkainen kuin muut laitteet, osittain siksi, macbook pro kovalevyn tyhjennys valmistelussa on enemmän työtä, mukaan lukien varmuuskopiointi, iTunesin, iCloudin ja muiden tilien uloskirjautuminen. Mitä minun pitää tehdä, että seuraava omistaja ei voi väärinkäyttää tms. Voimme hyödyntää laitteesi sinun ja planeetan etujen mukaisesti sen malliin tai kuntoon katsomatta: Lue, miten voit vaihtaa tai kierrättää Macisi Apple Trade In -ohjelman kautta. Se on helposti sanottu kuin tehty. Viesti Kirjoittaja khaosaming » 4.

macbook pro kovalevyn tyhjennys

Ennen Macin tyhjentämistä

Käynnistä MacBook Pro palautustilassa Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Käynnistä uudelleen. This option takes the least amount of time. Ota yhteyttä meihin. On tavallista, että tiedostot, jotka haluat säilyttää, vievät arvokkaita gigatavuja käynnistyslevylle. Lopuksi, jos ihmettelet, kuinka usein sinun tulisi alustaa Mac, kerron vain, että teen sen kerran vuodessa, samaan aikaan uuden version julkaisun kanssa , joten joukkueeni sujuu aina sujuvasti. MacOS-järjestelmässä, kuten muissakin ratkaisuissa, kuten Windows, on ’piilotettuja’ kansioita, jotka ovat täynnä sisältöä. Vaihe 1.

g 502 hero

Mac-huolto – Resete

Apeaksoft Mac Cleanerparas työkalu ei-toivottujen tietojen puhdistamiseen Macistasi, voi auttaa poistamaan järjestelmäroskapostin, valokuvat, sähköpostit, suuret tiedostot, kaksoiskappaleet ja paljon muuta. Pidä näppäimiä painettuina noin 20 sekunnin ajan. Ja viimeinen macbook pro kovalevyn tyhjennys, Mac OS:n uudelleenasentaminen, vaatii Internet-yhteyden. Luultavasti kuitenkin käytät vain yhtä kieltä Macissa, joten nämä kielitiedostot käyttävät vain satoja megatavuja tilaa ilman hyvää syytä. Varalaite toimituksella Wolt-toimitus.

Macin tai ulkoisen kiintolevyn alustaminen Mac OS X: lla | Olen kotoisin macista

Tee varmuuskopio tiedostoista, jotka haluat säilyttää. MacBook Pron tehdasasetusten palauttaminen edellyttää muutakin kuin älypuhelimen palauttamista. Käyttöjärjestelmän muuttamisen ongelma on, että he ovat muuttaneet kaiken meille, joten jos olemme uusi vaihtaja olet vaihtanut Windowsista OS X: ään, emme todennäköisesti tiedä ulkoisen kiintolevyn alustaminen Macissa. Tämä voidaan tehdä muutamassa helpossa vaiheessa seuraamalla alla olevaa opasta. Useimmissa sovelluksissa on saatavana useita kieliä, jotta asiat ovat käyttäjien saatavilla.