Maastopyörä 26 Trek

Maastopyörä 26 trek on polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka avustava SHIMANO STEPS -järjestelmä sekä useita ajettavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten kevyt runko ja matalampi vaakaputken korkeus, joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut ja maastokäyttöön sopivat autonrenkaat. Myydään Ostetaan Vuokrataan Halutaan vuokrata Annetaan. Helppokäyttöinen 9-vaihteinen voimansiirto ja leveät autonrenkaat 2,25″. Min m2 0 50 1 1 2 2 3 Max m2 50 1 1 2 2 3 Yli 3 Trek X-Caliber. Suuresta Wh akkukapasiteetista riittää virtaa pidemmillekin pyöräseikkailuille.

Trek Polkupyörät

Pinta-ala 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² maastopyörä 26 trek m² 90 m² m² m² m² m² m². Min huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Se on täysin kisavalmis cross kantri -maastopyörä, jonka osat on suunniteltu kilpailua varten. Dual Sport 3 on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Trek-polkupyörät tunnetaan innovatiivisesta otteesta ja tuotekehityksestä.

maastopyörä 26 trek

Trek Roscoe

Trek Roscoe 8 Roscoe 20 ja Roscoe 24 ovat semiläskeillä renkailla varustettuja lasten maastopyöriä, joilla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Roscoe 20 on sopivan kokoinen —senttisille ajajille ja Roscoe 24 soveltuu senttisille pyöräilijöille. Naisille erityisesti suunnitellut kontaktipisteet, etujousitus, Tubeless Ready -vanteet ja pistosuojatut autonrenkaat tuovat ajamiseen turvallisuutta. Sen laadukas joustohaarukka ja helppokäyttöinen 1x-voimansiirto tekevät Roscoe 7:stä riittävän vakaan aloitteleville maastopyöräilijöille ja tarpeeksi leikkisän, jotta kokeneimmatkin revittelijät saavat sillä hymyn huulilleen. Marlin-maastopyörät ovat kestäviä, monikäyttöisiä ja helposti varusteltavia pyöriä, jotka ovat kotonaan niin laitakaupungin huonokuntoisilla kaduilla kuin maastossakin.

lavazza crema e gusto carrefour

Nuoret (24″ & 26″) — Pyörä-Suvala

Kevyt runko, 2×vaihteinen voimansiirto ja etälukituksella varustettu laadukas haarukka tekevät siitä maastopyörä 26 trek hybridipyörän erilaisiin tie- ja maastoseikkailuihin. Min neliöitä 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² 80 m² 90 m² m² m² m² m² m². Min vuosimalli luku luku luku tai vanhempi Max vuosimalli luku luku luku. Monipuolinen 1×8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat. Trek X-Caliber 9 on X-Caliber-malliston korkeatasoisin malli. IsoSpeed pienentää tiestä aiheutuvien iskujen ja tärinän väsyttävää vaikutusta, jolloin ajaja voi ajaa pidempään tehokkaa.

Maastopyörät | Trek Bikes (FI)

Laadukkaat komponenttivalinnet viimeistelevät huippuluokan kokonaisuuden. Domane pyörät. Trek-lastenpyörät ja nuortenpyörät on tehty innostamaan lapsia pyöräilemään. Lappi Vuokrataan Group Vaattovaara Oy. Mahuna on klassinen tuumainen jäykkäperä. Useita runkovärejä, koot XS-XL.