Luonnon Mandala

Luontohaaste: Parhaat eväsleivät löytyvät omasta repusta! Luonnon mandala ihania. Retkeä rikastavat mansardikattoiset piparkakkutalot, heilimöitsevät pellot, koski, kauniit metsäalueet ja syvä hiljaisuus ympärillämme, jonka rikkoo vain lämpimän hiekkatien rapina renkaiden alla. Luontomatkat esimerkkejä. Jos vuokraat VM:n omalle retriitillesi, voit yhdistää mukaan retkiä kauemmas Jos haluat, retriitillesi luonnon mandala räätälöidä retki Suomen kauneimmaksi kaupungiksi tituleerattuun Porvooseen, puutalojen vanhaan Loviisaan tai reippaan outdoor-kokemuksen saamiseksi 4 tunnin melonta- tai kiipeilyretkelle Pyhtäälle saakka. Takaisin blogilistaukseen.

Mandala – Yhteisöllisyyttä taiteen keinoin

Itse tehdyistä massoista luontotaulujen tekeminen on helppoa ja tosi kivaa luonnon mandala lapsen kanssa. Ego otin tämän syksyn luontoaskarteluun avuksi rakkaan kummipoikani. WWF:n kännykällä tai tabletilla pihassa toteutettava pihan monimuotoisuutta selvittävä tehtävä. Kummipoikani osoittautui ahkerasti apuriksi taideteoksen rakentamisessa. Luonto on monesti tarua ihmeellisempää! Ohjaustyylinämme käytimme hyväksyvää sekä tukevaa tyyliä.

luonnon mandala

Matkoja maailman upeimpiin luontokohteisiin

Tämä ja monta muuta leikki-ideaa taaperoille ja leikki-ikäisille Neuvokkaan perheen leikkivinkeissä! Minulla on tälle kesälle ainakin monta ideaa vielä takataskussa. Keksikää yhdessä hauskoja liikkeitä! Osallistujat päästivät luovuutensa valloilleen, ja pian ensimmäisen mandalan rinnalle alkoi rakentua toinen, uusi mandala. Yhteisöllisyys näkyi niin meidän oman ryhmämme sisällä, kuin myös osallistujien välillä. Pelastajat voivat käyttää apuna lämmintä vettä tai lapsille sopivia työkaluja.

bmw m57 öljy

Luontohaaste: Luontomandala – LUONTOHAASTE

Peruuta OK. Oletko varma? Itse olen aivan huumaantunut uuden asuinalueemme luonnosta ja erityisesti kukkaloistosta! Osa osallistui yksin, osa viipyi kahvikuppinsa kanssa luonnon mandala hetken, ja muutama osallistui useampaan kertaan. Vaellukset Villa Mandala sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa, isojen asumattomien metsäalueiden vieressä.

Taidetta luonnonmateriaaleista – LEIKKI LEIKKINÄ

Kauttamme kohtaat mm. Kuinka laajalle kirjolle lajeja piha tarjoaa elinympäristön? Pigmentin vapauttamista voi paperin lisäksi kokeilla kernaasti esimerkiksi kankaalle tai puulle. Suomi on pitkä maa ja syksy onkin hyvin eri vaiheissa ympäri maata. Voit myös taiteilla ensin katuliiduilla ja puhdistaa pinnan pensselöimällä, tai katso Leikki leikkien ohjeet miten saat väriä maalaukseen! Voit tilata omalle ryhmällesi myös n. Mitä kaikkea luonnossa tapahtuu keväällä?