Logitech G Hub G502 Hero

Struktuuri: Kevyt, kestävä ja erittäin mukava. Pelaa täysillä. Painikkeiden jousitusjärjestelmä Hiiren ykkös-ja kakkos painikkeessa on metallijousitusjärjestelmä, joka tuottaa selkeät ja miellyttäväntuntuiset napsautukset ja nopean vasteen. Tule kuulluksi:. Rakenna, kyyristy, taistele, parane

G502 HERO Suorituskykyinen pelihiiri

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Tutustu tuotteeseen. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Tyhjennä hakukenttä Hae.

logitech g hub g502 hero

YKSI SOVELLUS. TÄYTTÄ LAITTEIDEN HALLINTAA.

Mukauta taajuuskorjain- ja tilaääniasetuksia eri peliprofiileihin. Atean tarvikehaku. Apple konfiguraattori. Ei rajoja Katkaiste kiristävät johdot ja siirry e-urheiluammattilaisten luottamaan langattomaan kekniikkaan. Lataa muiden pelaajien, peliammattilaisten ja suosittujen striimaajien profiileja. Tätä kaikkea voit mukauttaa nopeasti ja helposti Logitech Gaming Softwarella.

atoderm préventive

Logitech Gaming Mouse G (Hero) () yrityksille | Atea eShop

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette Object Linking and Embedding nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Valitse useista eri animaatiotehosteista, lataa yhteisön valaistusprofiileja ja luo omia edistyksellisiä tehosteita näppäimistölle, hiirelle, kuulokemikrofonille ja kaiuttimille Logitech G LIGHTSYNC -ohjelmistolla. Paina kätevästi hiiren vasempaan laitaan sijoitettua tähtäinpainiketta, jos haluat nopeasti vaihtaa tarkka-ampujan logitech g hub g502 hero herkkyyteen. G Hub – ohjelmiston avulla voit määrittää painikkeisiin muun muassa mukautettuja pelimakroja ja pikavalintoja. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Suorituskykyinen Logitech G HERO -pelihiiri

HERO saavuttaa kilpatason tarkkuuden ja kaikkien aikojen yhdenmukaisimmat vasteajat. Logitech G HUB tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiri, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kaiuttimet ja verkkokamerat. Hienosäädä hiiren tuntumaa ja liikettä eduksesi. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.