Lifebook U772

Icecat Live DOC. Verkko Bluetooth Kyllä. Täysi teräväpiirto Ei. Käyttöopas Kyllä. Grafiikka ja IMC-litografia.

Fujitsu Lifebook U772 (VFY:U7720MXP41NC)

Näppäimistö Osoitinlaite Kosketuslevy. Emolevyn piirisarja Intel QM77 Express. Tekniset tiedot. Graafista lifebook u772 vaativissa asioissa se ei vastaavasti loista, sillä Notebook Reviewin testien mukaan Fujitsu ilmeisesti priorisoi prosessoria kovassa kuormassa ja ottaa tehoa näytönohjaimelta estääkseen laitetta ylikuumentumasta. Ei saatavilla. Intel® Secure Key Technology-versio.

lifebook u772

Hinta- ja tuotetiedot

Tuotteella ei Object Linking and Embedding vielä yhtään arvostelua. Intel Smart Response -teknologia Ei. Käyttöjärjestelmän arkkitehtuuri bit. Virtasuojat ja jatkojohdot. Näyttö avautuu astetta. Intel® Identity Protection Technology-versio. Ohjelmisto Käyttöjärjestelmä Windows 7 Professional.

lego 42110 motorized

Testissä Fujitsu LIFEBOOK U – Verteksi

Lisälaitteiden hankinta sujui hyvin. Kannettava tietokone. Muistin enimmäismäärä 8 GB. Lisää vertailuun Poista vertailusta. Kotelotyyppi Simpukka.

Fujitsu LIFEBOOK U käyttöohje ( sivut)

Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Teraset Finland Oy Teollisuuskatu 21, Helsinki 09 myynti teraset. Pojo on muuten sileä lukuun ottamatta telakointiliitintä ja tuuletusaukkoa. Useimmissa tapauksissa matka kahden laitteen välillä ei voi olla enempää kuin kymmenen metriä. Intel® Identity Protection Technology-versio. Ei tuloksia.