Lg Side By Side Jääkaappi

LED-valaistus luo voimakkaampaa ja tasaisempaa valoa kuin perinteinen jääkaapin valaistus. Kauneus ja terveys. Paranna LG-tuotteesi tukipalvelujen käyttökokemusta entisestään. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Keittiö ja ruokailu 6. Laitteessa on myös vesiliitännällä varustettu vesi- ja jääpala-automaatti. Takaisin sivun alkuun.

Side by Side

LG Side-by-Side -kaappi päivittää keittiösi ilmeen välittömästi. Ne tuovat tyyliä kaikkiin keittiöihin ja tarjoavat paljon ominaisuuksia, joilla säästät tilaa ja energiaa ja pidät elintarvikkeesi tuoreena pidempään. Moist Balance Crisper -ominaisuus säilyttää kosteuden vihanneksissa ja hedelmissä ja pitää ne raikkaina pidempään. Tutustu paremmin LG Side by Side -kaappien lukuisiin ominaisuuksiin:LG:n Side by side -kaapeissa on ainutlaatuinen Linear Compressor -kompressori, joka on perinteisiä kompressoreita kestävämpi vähempien kitkapisteiden ansiosta. Näin pakastimessa on enemmän tilaa ja oveen saa lisäsäilytystilaa. Toimintatiloja lg side by side jääkaappi useampi, kompressorin kuormitus on myös pienempi, mikä vähentää ene

lg side by side jääkaappi

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

LED-valaistus luo voimakkaampaa ja tasaisempaa valoa kuin perinteinen jääkaapin valaistus. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Tällä tavoinkylmää ilmaa pääsee vähemmän karkuun ja ruoka pysyy tuoreena pidempään. Saat ison pakastimen ja yhtä ison jääkaapin mahtumaan pienempäänkin tilaan. Puhelimet ja tarvikkeet.

kunta rekry helsinki

LG:n Side by Side yhdistää jääkaapin ja pakastimen | LG Suomi

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Niiden innovatiiviset ominaisuudet helpottavat arkiaskareitasi ja tekevät elämästäsi helpompaa. Veden ann Määrät ovat rajoitettuja. Sisäänrakennettu 4 litran Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

Side by Side – – – E-keittiökoneet

Nollaa filtterit. Urheilu ja ulkoilu. Lelut ja pelit. Siinä on Linear Inverter -kompressori, NoFrost-teknologia, sekä vesi- ja jääpalakone. Tutustu kaikkiin keittiökoneisiimme ja rakenna omiin tarpeisiisi sopiva kokonaisuus! Side by Side 49 Door-in-Door 4.