Lg Cx 55 Power

Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Ei tietoja.

Tässä on viikonlopun halvin LG CX OLED

Takaisin sivun alkuun. Määrät ovat rajoitettuja. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana.

lg cx 55 power

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

LG ThinQ mahdollistaa IoT-ekosysteemin helpon käytön ja hallinnan luonnollisella äänentunnistuksella, joten et joudu painamaan mitään painikkeita. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Matala input lag -viive ja nopea vasteaika. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Plus Miinus.

kultakala akvaario

LG CX 65 tuuman 4K Smart OLED TV

Mene vasemmalle Mene oikealle. Tunne kuin elokuvissa sekä kuvan ja äänen suhteen. Kuuntele, mitä yksi alan mestareista sanoo siitä. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Täydellinen luksuselämys.

Tässä on viikonlopun halvin LG CX OLED | TechRadar

Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Malli vaaditaan. Tärkein väri. Huippuluokan pelielämys.