Lg 65uk6300

Aliukko Muokkaa tätä tuotesivua. Lruo Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen lg 65uk6300 se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Vertaa 0. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Helppoja tapoja, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi.

65″ LG Smart 4K Ultra HD LED TV

Esimerkiksi Mozi Slim Full-motion B1 sopii televisiollesi: verk. Kuvat ovat samanlaiset kaikista katselukulmista. Alkuperäinen seinäteline tietyille LG:n ” televisioille. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. Takaisin sivun alkuun. Sopimusehdot Lg 65uk6300.

lg 65uk6300

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or kantri. Autenttisen kuvan ydin. Sisältää paristot. Mitä mieltä ihmiset ovat. Juho Torin käyttäjä huhtikuusta Pirkanmaa Tampere, Hervanta. OSD-kielten lukumäärä.

lasten vanutakki

LG Ultra HD 4K TV – 65” | LG Suomi

MacBook Pro. Icecat Add-ons. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Janica1 Tietoa yksityisyydensuojasta. Television takaosa jää seinästä noin 2,3cm.

Tuotetiedot LG 65UK tv ,1 cm (65″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Musta, Harmaa (65UK)

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Denis Syvyys ilman jalustaa. Sopiiko teline tv-malliin 65B6V? Mene perusohjausta pidemmälle, ja hae ja avaa valittuja sovelluksia ja muita lisäpalveluita ja navigoi niissä vain äänesi avulla. Hienostunut sekä sisältä että ulkoa. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen.