Lenovo Yoga Tab13

Toiselta pitkältä sivulta tabletti on ohut ja tasainen, toiselta taas paksu ja pyöristetty. Kun tabletin asettaa tukensa varaan pöydälle, on esimerkiksi pelien suoratoistopalveluiden käyttö Bluetooth-ohjaimella todella miellyttävää ja lenovo yoga tab13. Lenovo on varustanut Yoga Tab n massiivisella 10 milliampeeritunnin akulla, mikä on tabletin koko huomioiden ehdottoman viisasta. Raskaaseen pelaamiseen optimoitu Qualcomm Adreno -näytönohjain takaa tarkan pelikuvan. Lenovo Yoga Tab 13 on hieman erilainen tablettilaite.

Lenovo Yoga Tab 13 – 13″ 128 Gt WiFi-tabletti

Tarvittava kaapeli tulee mukana myyntipakkauksessa. Motorola paljasti: Taittuvanäyttöinen razr-simpukkapuhelin tulossa myyntiin Suomessa — tutustuimme lyhyesti Yoga Tab 13 on myös sertifioitu Netflixin HD-suoratoistoa varten. Lisää ostoskoriin. Vinkit Appsit.

lenovo yoga tab13

Pika-arvio

Tätä nykyä useimmat älypuhelimet ja monet tabletitkin tukevat 90 tai jopa hertsin taajuuksia, mutta Lenovo Yoga Tab lla on tyydyttävä 60 kertaa sekunnissa päivittyvään ruutuun. Entertainment Space muistuttaa esimerkiksi Android TV:n ja muiden älytelevisioratkaisujen kotivalikkoa. Nimensä mukaisesti Lenovo Yoga Tab ssa on 13 tuuman näyttö, joka tekee siitä aavistuksen isomman kuin iPad Pro 12,9:stä. Lenovon muotoilua tukevia suojakoteloita ei oikeastaan Object Linking and Embedding lainkaan, ja ainoat vaihtoehdot ovat pikemminkin kantolaukkuja kuin laitteen päällä kokoajan olevia suojakuoria. Tämä kokoonpano tarjoaa elokuvamaisen katseluelämyksen. Suorituskykymittauksissa Yoga Tab 13 taipuu kaikkein tehokkaimmille Android-laitteille, joissa on esimerkiksi Qualcomm Snapdragon -järjestelmäpiiri tai vielä uudempi. Android 12 saapunee tabletille aikanaan, mutta varmuutta ei siitäkään OLE saatu.

3070 ti 1080 ti

Palveluun ei saatu yhteyttä – Elisa – Elektroninen kauppa

Näytä mallit Lenovo yoga tab13 toivomusluetteloon. Käytössä oleminen ohjelmisto on lähellä vakio-Androidia. Se on onneksi riittävä niin selfie-kuvien ottoon kuin videopuheluihin, mutta takakameraa kaipaaville tiedossa on pettymyksiä. Mutta jos siirtymän tekee iOS:lta tai muiden valmistajien käyttöjärjestelmästä, kannattaa varautua siihen, ettei kaikkia sovelluksia Object Linking and Embedding välttämättä tarjolla. Joten jos haluat suojata laitteesi, suosittelemme etsimään jotain helpompaa vaihtoehtoa.

Lenovo Yoga Tab 13 GB 33 cm (13″) Qualcomm Snapdragon 8 GB Wi-Fi 6 (ax) Android 11 Musta

Lisäksi erikseen saatavalla Yoga Tab 13 Sleeve Case -suojalaukulla kuljetat tablettia ja pieniä tarvikkeita helposti mukana. Laadukas äänentoisto viimeistelee katselukokemuksen. Virkistystaajuus kertoo, kuinka monta kertaa näytön sisältä päivittyy sekunnissa. Omassa käytössämme huomasimme käyttävämme jalkaa joka kerta, kun tabletti oli käytössä. Käytimme tablettia todennäköisesti kahdeksasta kymmeneen tuntia joka päivä, sillä se toimi yhtälailla loistavana toissijaisena näyttönä kuin laadukkaana viihdekeskuksena. Lenovo itse lupailee tabletille jopa 12 tunnin käyttöaikaa suoratoistossa tai 8,5 tuntia ulkoisena apunäyttönä. Valitettavasti näiden ominaisuuksien vuoksi laitteen suojaus ulkopuolisilla lisävarusteilla on asteen hankalampaa.