Lenovo Yoga S740 Core I9

Nyt pikku hiljaa herätellyt vanhoja peli intoja. Intelin 10nm ongelma on saada ylipäätään toimivia prosessoreita. Peliläppärin hankkiminen tyttöystävälle viivästyi ja eihän se aiemmin mainittu HP:n läppäri olekaan enää alennuksessa. Edellinen 1 … Siirry sivulle. Uusimmat viestit P.

Mikä kannettava minulle -lirpake

Koneessa pienempi 48Wh akku, muuten speksit kuin jenkkiarvosteluissa. Lenovo avasi ensimmäisen tuotantolaitoksensa Euroopassa tiistaina klo Vastauksia: 0. AMD näytönohjaimia ei ollenkaan koneissa. Surface Book 3? Se 5 GHz ongelma tulee enemmän arkkitehtuurista. Viihde ja elektroniikka. ThinkBook on pk-yrittäjän valinta.

lenovo yoga s740 core i9

Sinua voisi kiinnostaa myös

Joillakin on jopa suunnittelukorttia sisälle, vaikka nämä ovat pieniä tehon MaxQ-variantteja. Lisää kelloja ja muistijuttuja jos saadaan paremmaksi niin päästään Intelin ohi joka osa-alueella, myös niissä peleissä. Virallinen: AMD vs Intel keskustelu- ja väittelyketju. Näyttää kaikissa uudemmissa olevan lämpöenergia ongelmia. Products ship within the same business day excl. Tärkeitä aspekteja siis tehokkuus, kannettavuus ja laatu. Toki tästä on hyötyä vähävirtaisissa laitteissa.

keittiön työtaso ikea

Mikä kannettava minulle -lirpake | Page 39 | TechBBS

Väärä viesti voi poistaa. Vaikka Intelin 10nm prosessi ongelmien takia massatuotantoon kelpaamaton on parempi kuin osa TCMC ja Samsungin 7nm prosesseista. Lisää tekoälyä Yoga-tietokoneisiin Maailman PC-markkinoita johtavan Lenovon uudet Yoga-pientietokoneet ovat näyte siitä, millaisia innovaatioita syntyy merkittävien kumppanuuksien ansiosta. Tämä on oikeasti mielenkiintoinen skenario. En lenovo yoga s740 core i9 OLE läppäreistä ollut koskaan kiinnostunut niin lähinnä ajattelin siksi kysäistä onko ihan roskaa. Siellä on etupäässä parin firman voimin tukahdutettu kilpailu, lähinnä patenttikikkailuilla ja laitteet ovat pysyneet käytännössä kuluttajahintojen yläpuolella, paitsi kivikautiset muovilangalla tulostavat laitteet, kun niitä koskevat patenttijulkaisut ovat osittain umpeutuneet. Monia muita toi ei jaksakaan sitten enää pyörittää.

Parhaat pelikannettavat – GPUCheck Finland / Finland

Tuossa Lenovossa on sitten todella huono jäähdytts. Threadripper sanoi:. Yhteensä: 4 Jäsentä: 2 , Vierasta: 2 Väärä viesti voi poistaa. Kortit Pelit prosessorit näytöt kannettavat tietokoneet Kuulokkeet Rakenna ja vertaile Edistynyt vertailu Hierarkia. Hyvä näppis ja touchpad plussaa. Uutisia lyhyesti.