Lenovo Yoga 7 14itl5 2-in-1

Multitronic iTronic Jyväskylä. Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. Pelikonsolit ja peluu. Aloita työskentely nopeammin, sillä tämä tietokone käynnistyy heti, kun avaat sen kannen.

Lenovo Yoga 7 14ITL5 2-in-1 kannettava i5/8/512

Erottelukyky x pikseliä. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Tästä lähtien näet tuotteissa, kategorioissa ja tuotehaussa varastotilan ok. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kirjaudu sisään erittäin turvallisella sormenjälkitunnistimella. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella.

lenovo yoga 7 14itl5 2-in-1

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Varastointi GB. Yoga on tehty meille kaikille. Limited quantities are available. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Processori Intel Core i7. Siirry keskusteluun.

lg tv nanocell 55

Lenovo Yoga ITL5 14″ Core i7 2,8 GHz – SSD GB – 16GB QWERTY – Portugali | Back Market

Limited quantities are available. Näytön koko 35,6 cm 14″. Pelikonsolit ja pelaaminen. Processori Intel Core i7. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Yoga 7i 14″ Intel Mallit Kaikki 0.

Lenovo Yoga 7 14ITL5 2-in-1 kannettava i5/8/

Olet muuttanut suosikkikauppasi. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori. Need something? All rights reserved. Katso ympärillesi, olemme kiehtovia!