Lenovo Tp X13

USB 3. Ei optista asemaa. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Intel Core i5 Suorituskykyä missä tahansa Reilun puolentoista sentin paksuinen ja vain 1,2 kg:n painoinen ThinkPad X13 13″, Intel kannettava on niin ohut ja kevyt, että se on helppo ottaa lenovo tp x13 kaikkialle — suorituskyvystä tinkimättä.

ThinkPad X13 Gen 2 (13″ Intel)

Tutustu tuotteeseen. Portit ja paikat. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-häiriöpäästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin. Huippuluokan tehokkuutta mobiilityöskentelyyn. Show savings:. Takaisin sivun alkuun. Dolby Atmos ® -kaiutinjärjestelmä Kaksi vapaakenttämikrofonia.

lenovo tp x13

ThinkPad X13 Gen 2 (13″ Intel)

Show savings:. Saat käyttöösi yhtenäisen kontaktipisteen tarjoavan Lenovon sisäisen tukipalvelun, mikä varmistaa sen, että ongelmasi ratkaistaan ammattimaisesti alusta loppuun. Valitettavasti ”ThinkPad X13 Intel ” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Tyhjennä hakukenttä Hae. Svenska Ohjeita. English Ohjeita. Onnistuneet etäpalaverit – Kannettavien tietokoneiden parasta kirjoitustuntumaa tarjoava näppäimistö sisältää pikapainikkeet kommunikointia varten, joiden avulla vastaat ja lopetat puhelut helposti.

laskettelukypärä visiirillä vai ilman

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 ´´ iG7/16GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Asiakasarvostelut kohteelle ThinkPad X13 Intel. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Products ship within the same business day excl. Tuotteen ominaisuuksia.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 (20TPMX) yrityksille | Atea eShop

Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Rajoitettu takuu – 3 vuotta – on-site Rajoitettu takuu – akku – 1 vuosi. Kun akun virta on loppumassa, RapidCharge-tekniikan avulla voit ladata varauksen nollasta 80 prosenttiin vain tunnissa. Jopa puhelinyhteyksiä on helpompi hallita uusilla F9—Fnäppäinten toiminnoilla. Mallit Mallit.