Lenovo Thinkpad T460s I5

Chattaa, soita, laita sähköpostia tai tule käymään! Teraset Finland Oy Teollisuuskatu 21, Helsinki 09 myynti teraset. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Käytetty ja kunnostettu Lenovo ThinkPad T Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On. Tässä käytetyssä ja meillä kunnostetussa ThinkPad T mallissa on lenovo thinkpad t460s i5 näppäimistö, sormenjälkitunnistin ja Full HD -näyttö laajan katselukulman IPS -paneelilla.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Virtasuojat ja jatkojohdot. Koneilla on vuoden takuu akuilla 3 kuukauden takuu. Ostaisin toistekin. Optiset asemat. Terasetin tiimi auttaa mielellään.

lenovo thinkpad t460s i5

Tutustu myös

Lisäksi kannettavassa olevan SSD-kiintolevyn ansiosta kannettava on kestävä ja toimii nopeammin ja hiljaisemmin verrattuna HDD-kiintolevyn sisältämiin tietokoneisiin. Hyviä neuvoja. Kuulokkeet ja mikrofonit. Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Ulkoiset kovalevyt — atk. Poikamme on tyytyväinen joululahjaansa.

gillette fusion proglide proshield

Lenovo ThinkPad Ts 14″ i5/8Gb/Gb Huippukuntoinen – JCT-Huolto Kaupankäynti

Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas kannettava tietokone. Kuulokkeet ja mikrofonit. Info Yhteystiedot, aukiolot ja kartta Toimitus- ja maksuehdot Takuuasiat Käytettyjen kuntoluokitukset Huolto Yhteydenotto- ja palautelomake. Vaihtoivat vaan tarran päälle, että ovelle! Käytetyt puhelimet.

Kunnostettu / käytetty Lenovo Thinkpad T Core i5 – Grenius

Helppo asioida ja ammattimainen palvelu. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta! Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On. Koko valikoimamme heti varastosta löytyviä käytettyjä kannettavia löydät klikkamalla tästä. Käyttöjärjestelmän kieli Suomi, vaihdettavissa lisävalinnoista. Tuleeko mieleesi kysyttävää?