Lenovo Thinkbook 15 P Imh

Graafinen taide- ja Valokuvaeditointi. Sekalaiset tarvikkeet. HDMI 2. Kyltit ja julisteet. Sekalaiset paperijalosteet. USB tallennusjärjestelmät.

Lenovo ThinkBook 15p 20V30007MX 15,6″ i5-10300H (Gen 10) 16GB RAM 512GB SSD

Älykellon tarvikkeet. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä Laitteistot ja työkalut. Salamannopea WiFi 6 mahdollistaa nopeamman latausnopeuden ja saumattoman etäyhteistyön — jopa silloin, kun samaan verkkoon on liitetty useita laitteita. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.

lenovo thinkbook 15 p imh

Tuotteen ominaisuudet

Gigabit verkkoadapterit. Siirry Tuoteoppaat. ATX kotelot. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Näppäimistön tarvikkeet. Mac ohjelmat. TÜV Rheinland -sertifioinnin mukaan se myös vähentää silmien rasitusta pitkien istuntojen aikana.

lego cube

Lenovo ThinkBook 15p IMH (20VMX) yrityksille | Atea eShop

Extended ATX kotelot. Kannettavat Mediatoistimet. Virran sisääntulo 5. Audion ja videon langaton jako. Ergonomiset pystyhiiret. Ergonomiset hiiriohjaimet. Päivän tarjoukset.

Etusivu / Elisa Puoti -verkkokauppa

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Valitettavasti Hintaseuranta. Bluetooth sovittimet. Emolevyt AMD prosessoreille. Konica Minolta -värikasetit. Ohjelmistokäyttöoikeus ja -tuki.