Lego Ninjago Season 0

Nya uuden sarjan kaudetGarpo, Lilly. Taru Eronen. Ninjagon kahdeksas kausi ilmestyi talvella ja animaatio muutettiin entistä realistisemmaksi. Mestari Chen PyhäinpäiväMorro Lego ninjago season 0. Ninjagon alkuperäisen sarjan kymmenes ja viimeinen kausi ilmestyi tammikuussa Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Jay Ketterä ja dynaaminen salaman ninja Jay voittaa monet taistelut voimiensa avulla.

Lego Ninjago (animaatiosarja)

Jokaisella kultin jäsenellä on vähintään lego ninjago season 0 heimon symboli tatuoituna kehoonsa ja heidän tavoitteensa on muuttua itse kärmeisiksi. Manalan asukkaita. Mestari Wu kaudet Ninjat kuitenkin estävät heidän juonensa ja Cole solmii rauhan Yangin kanssa. Kai, Chokun, Lizaru, Spitta, Kivisoturi, sivuäänet. Kapteeni Soton piraatit olivat alun perin Destiny’s Bountyn leluversiossa Kohtalon alus omistajia vuotta sitten ja he etsivät Pimeyden saarta. Ensimmäisen Spinjitzu-mestarin pojanpoikana ja Vihreänä Ninjana Lloyd Garmadon on perinyt aseiden voiman.

lego ninjago season 0

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Jay pilottijaksot, kaudet 1—3, 6—7 ja Pyhäinpäivä , sivuäänet. Alan Marriott. Kyborgi ja keksijä Cyrus Borg rakennutti taistelun raunioille Uuden Ninjago Cityn, josta tuli teknologian keskus. Kaksoset, jotka olivat ajan elementaalimestareita, kunnes heidän voimansa vangittiin neljään aikamiekkaan. Sarjassa seurataan viiden Lego-ritarin seikkailuja, jotka taistelevat futuristisessa maailmassa Jestro-paholaista vastaan.

asus phoenix geforce

Sallittu yli 7-vuotiaille

Myöhemmin Kai sulatti haarniskan jäänteet Trevor Devall. Unagami ja Dyer tekevät sovinnon, ja Unagami vapauttaa Ninjagoon sekä vangitut pelaajat että pelin hahmot. Tuukka Koski. Tähän artikkeliin tai osioon ei OLE merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä. Slithraa, Skalidor, sivuäänet.

Lego Ninjago (animaatiosarja) – Wikipedia

Slithraa, Skalidor, sivuäänet. Aseet ovat vain välineitä niiden kanavointiin. He palvovat Lloydin isän Garmadonin ilkeää puolta, ja haluavat herättää hänet kuolleista. Wu’s Teas. Kun Garmadon joutui vangiksi Manalaan, Samukai yritti kostaa. Valmistautuessaan tuhoamaan Ninjago Cityn, he löysivät holvin täynnä Kivisotureita, jotka heräsivät ja voittivat kärmeiset helposti.