Lego Friends 10728

Kirjoita arvostelu. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Tekninen tallennus tai pääsy, lego friends 10728 käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Osat toimitetaan numeroiduissa pusseissa jotta rakennustoiminta on helpompaa. Setti sopii vuotiaille rakentajille. Lääkäriasemaan kuuluu eläinlääkärivarustus, lääkärin pöytä eläimille sekä paarit.

LEGO Juniors 10728 Mian eläinlääkäriasema

Arvostelu maks. Tekninen tallennus tai lego friends 10728, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Lääkäriasemaan kuuluu eläinlääkärivarustus, lääkärin pöytä eläimille sekä paarit. Pelasta eläimiä ja pelasta maailma! Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Sähköposti visas ej. Avaa kliniikka Mian kanssa ja valmistaudu päivän potilaiden saapumiseen.

lego friends 10728

10728 LEGO Juniors Mian eläinlääkäriasema

Kirjoita arvostelu. Go to Top. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Lisätiedot Lisätiedot Paino 1. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme.

celly langaton latausalusta

LEGO Juniors Mian eläinlääkäriasema – LEGO Juniors – LEGO | Shopping4net

Close product quick view ×. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kritiikit. Yhteensä: 0. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy lego friends 10728 ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Elektroninen posti visas ej. Kirjoita arvostelu. Oheistarvikkeet: stetoskooppi, otoskooppi, lämpömittari, tuttipulloja, lääkelusikka, vihko ja kynä, jääpussi, ruisku sekä eläinten ruokaa.

LEGO Juniors Mian Eläinlääkäriasema – Lelut24

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Kirjoita arvostelu. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Eläinlääkäriasema on 12 cm korkea, 11 cm leveä ja 16 cm syvä. Lääkäriasemaan kuuluu eläinlääkärivarustus, lääkärin pöytä eläimille sekä paarit. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Arvostelu maks.