Annukka, oppisopimusopiskelija

 

Työskentelen aluetuotantokeittiössä ravitsemistyöntekijänä. Olen koulutukseltani sähköasentaja, mutta valmistuttuani en löytänyt alan töitä. Olen toiminnan ihminen ja halusin työhön, joka tulevaisuudessa olisi varma työllistäjä. Päädyin oman kiinnostukseni vuoksi ammattikeittiöön. Suoritan kokin perustutkintoa työn ohessa oppisopimuskoulutuksena.

Minulla on henkilökohtainen opintosuunnitelma, jonka perusteella työssäoppiminen suunnitellaan ja siten, että kaikki kokin ammattiin tarvittavat osa-alueet käydään läpi.

Ammattikeittiössä työskentelyssä mielestäni hienointa on työn vaihtelevuus ja mukavat työkaverit. Kahta samanlaista työpäivää ei ole. Työssä on selkeä rytmi ja hyvät työajat. Mielestäni alalla pärjää, jos on reipas, luonteeltaan positiivinen ja halukas oppimaan. Voin suositella alaa lämpimästi muillekin!