Opiskele ammattikeittiöalan osaajaksi

Ammattikeittiöalan osaajana 

  • osaat valmistaa herkullista ja ravitsevaa ruokaa
  • käytät raaka-aineita luovasti ja taloudellisesti
  • hallitset ruokapalveluprosessin erilaiset osaalueet
  • hyödynnät uutta teknlogiaa
  • osallistut ruokalistasuunnitteluun ja tuotekehitykseen
  • valmistat erityisruokavalioita erilaisille asiakasryhmille
  • työskentelet hygieniavaatimusten mukaisesti
  • huolehdit kestävästä kehityksestä ja työskentelet ympäristöä säästäen
  • palvelet asiakkaita ammattitaitoisesti

Työtehtävät ja nimikkeet koulutusohjelmien mukaan 

Kokin koulutusohjelma
Asiakaspalvelun koulutusohjelma 
Hotellipalvelun koulutusohjelma 

Lue uratarinoista lisätietoa alan ammateista

Herkkuammatti-sivujen uratarinat

Tutustu ammattikeittiöalan monipuolisiin työtehtäviin

Katso Herkkuammatti-video